Volgers korting

Voor de volgers van ons congres hierbij een vroegboek korting : Actiecode : rob

Dit geeft je 50 euro korting

Geldig tot 31 November aanstaande.

Ik hoop je te ontmoeten op het congres !

Met vriendelijke groet,

Team SEMCongres.nl

Mark van Werven

“Mark van Werven is Directeur en mede eigenaar van de Tribal Internet Groep. De Tribal Internet Groep verzorgt internet marketing diensten voor vele honderden klanten in Nederland. Het onderdeel Tribal Internet Marketing richt zich op full service internet marketing voor grote online spelers. Doel is voor deze klanten het maximale rendement uit hun internet marketing activiteiten te halen. De Tribal Internet Groep richt zich daarnaast op het MKB met het merk Easy. Easy werkt nauw samen met Google en is de enige reseller van Google in Nederland.

Mark van Werven heeft zelf van oorsprong een achtergrond in het managen van Google Adwords campagnes. Een innovatie uit zijn koker is het Adchieve systeem waarmee internet marketeers meer mogelijkheden krijgen om hun campagnes te optimaliseren en onderhouden. Naast Adwords volgt Mark in brede zin de ontwikkelingen op het gebied van performance based internet marketing. Naast het aansturen van Tribal Internet Marketing, ondersteunt hij nog steeds zelf klanten bij het optimaliseren van hun online rendement.”

Locatie Congres Search Engine Marketing

Ook het SEM Congres zal worden gehouden bij De Parel van de Veluwe. De Parel van de Veluwe is een prachtige locatie in het groen en goed bereikbaar voor u als congresbezoeker.

De Brandingzaal is gereserveerd voor het congres met een mooie ontvangstruimte die we ook gebruiken voor de breaks.

Laat u verrassen ! Door de Parel van de Veluwe